H παρουσίαση του νέου τόμου της επετηρίδας “Ναξιακά” (video)

admin
20/05/2015 22:35
 
 
 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 18 Μαΐου η εκδήλωση που διοργανώθηκε από την ΟΝΑΣ για την παρουσίαση του νέου τόμου της επετηρίδας “Ναξιακά”, που καλύπτει τα έτη 2013 – 2014…

Την παρουσίαση έκαναν ο κ. Παναγιώτης Καμηλάκης, τ. Ερευνητής του Κέντρου Ερεύνης Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών, ο κ. Γεώργιος Μιχ. Κορρές, Καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και η Μαρία Ξεφτέρη, φιλόλογος – γλωσσολόγος, εκ μέρους της επιτροπής σύνταξης.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης έκανε η Ναξιώτισσα ηθοποιός Κατερίνα Γαβαλά.

Όπως τονίστηκε, αυτή τη φορά τα “Ναξιακά” εστιάζουν το ενδιαφέρον τους, με σύγχρονες προσεγγίσεις και θεωρήσεις, σε θέματα ιστορίας, αρχαιολογίας, λαογραφίας, γλωσσολογίας, οικονομίας, περιβάλλοντος, χωροταξίας, πολεοδομίας, νέους Ναξιώτες δημιουργούς, σχολεία εν δράσει, τεκμήρια του Ναξιακού συλλογικού βίου, Ναξιακή νομολογία και παρουσιάσεις βιβλίων.

Δείτε το video (του Γιάννη Πρεβενιού) με την παρουσίαση:

{youtube}MVxzpYR3K84{/youtube}

 

Να σημειωθεί ότι ο τόμος διατίθεται ή αποστέλλεται στους ενδιαφερόμενους, από τα γραφεία της Ο.ΝΑ.Σ, Μάρνη 33 Αθήνα, μετά από συνεννόηση στο τηλέφωνο – Fax: 210 – 5234576 ή στο κινητό 6944635134.

Επίσης, διατίθεται στα βιβλιοπωλεία της Νάξου.

(Visited 18 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*