«Χείρα συνεργασίας» τείνει στον Γ. Χατζημάρκο ο Χαράλαμπος Κόκκινος

admin
27/08/2015 13:43
 
 
 

Διατεθειμένος να αφήσει πίσω του τη διένεξη του με τον Γιώργο Χατζημάρκο εμφανίζεται ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χαράλαμπος Κόκκινος, ο οποίος σε σημερινή συνέντευξη Τύπου που έδωσε σε ΜΜΕ της Ρόδου έτεινε ξανά «χείρα συνεργασίας» στον περιφερειάρχη.

Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, ο κ. Κόκκινος δήλωσε πως επιδίωξη του είναι να συνεχίσει απερίσπαστος το έργο του, ενώ υποστήριξε ότι η ενότητα αποτελεί «απαίτηση του κοινωνικού συνόλου και αναγκαιότητα για την επίλυση των προβλημάτων των νησιών».

Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Κόκκινου έχει ως εξής:

«Ο πολιτικός πολιτισμός μου επιτάσσει να διατηρώ τη ψυχραιμία μου και να μην καλλιεργώ εσωστρεφείς διαδικασίες. Επιδιώκω να συνεχίσω απερίσπαστος το έργο μου σεβόμενος την εντολή που έχουμε λάβει από τους πολίτες. Έχω μάθει να σέβομαι τους θεσμούς, το ίδιο απαιτώ και εγώ από τους άλλους. Καθημερινά αξιολογούμαι εδώ και πολλά χρόνια. Για αυτό βρίσκομαι σε θέσεις ευθύνης και προσφοράς. Κάνω και πάλι ένα βήμα μπροστά, τείνοντας χέρι συνεργασίας στον κ. Χατζημάρκο, υπηρετώντας την ενότητα. Αυτό δεν αποτελεί μόνο δικιά μου επιλογή, αλλά και απαίτηση του κοινωνικού συνόλου και αναγκαιότητα για την επίλυση των προβλημάτων των νησιών μας. Αναμένω να ανταποκριθεί. Εγώ βάζω «σφουγγάρι» στο χθες – όπου αυτό πληγώνει – και μιλώ με όρους παρόντος και μέλλοντος. Ο καθένας μας πλέον αναλαμβάνει την ευθύνη των λόγων και των πράξεων του στη κρίσιμη συγκυρία που βιώνει ο τόπος…».

 

 

(Visited 16 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*