Σε Αθήνα και… Σόφια ο Μανόλης Μαργαρίτης

admin
11/09/2015 22:14
 
 
 

Για θέματα του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ταξίδεψε στην Αθήνα ο δήμαρχος Μανώλης Μαργαρίτης ο οποίος συνδύασε κι ένα ταξίδι-αστραπή στη Βουλγαρία για να δει τα παιδιά του που σπουδάζουν στη γειτονική χώρα.

Ο Μανόλης Μαργαρίτης την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου το απόγευμα, έδωσε το παρών στην προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ στην Αθήνα ενώ την ίδια ημέρα το βράδυ ταξίδεψε για την Σόφια. Την Τετάρτη ο κ. Μαργαρίτης είχε διαδοχικές συναντήσεις στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης σχετικά με το θέμα του φράγματος του Τσικαλαριού, έργο το οποίο όπως είναι γνωστό έχει σταματήσει και γίνονται προσπάθειες να γίνει έργο γέφυρα και να χρηματοδοτηθεί από το νέο ευρωπαϊκό πακέτο στήριξης. Ο δήμαρχος Νάξου εξέφρασε στο naxostimes.gr την αισιοδοξία του για την επίτευξη του παραπάνω στόχου τονίζοντας ότι έχει πάρει τη σχετική δέσμευση από τους αρμόδιους. Όπως τόνισε ο κ. Μαργαρίτης το φράγμα του Τσικαλαριού όπως όλα δείχνουν θα είναι το μοναδικό έργο-γέφυρα στο Νότιο Αιγαίο και μάλιστα με χρηματοδότηση 37,5 εκατ. ευρώ.

Την Πέμπτη το πρωί στην Αθήνα, ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων είχε συναντήσεις στο ΕΠΠΕΡΑΑ για το πρόβλημα που είχε προκύψει με τον τεχνικό σύμβουλο του έργου του αποχετευτικού των παραλιών ενώ δεν υπήρξε ουδεμία συνάντηση αλλά και προγραμματισμός για συνάντηση με την ΕΥΔΑΠ Νήσων όπως γράφτηκε στον τοπικό τύπο. Μάλιστα ο κ. Μαργαρίτης εξέφρασε την απορία του για το πως διέρρευσε μια τέτοια είδηση η οποία όπως είπε είναι πέρα για πέρα ψευδής. 

(Visited 27 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*