Να ζήσετε Νίκο και Ευαγγελία!

admin
27/09/2015 23:03
 
 
 

Τα σκαλιά του ιερού ναού του Αγίου Νικοδήμου ανέβηκε με την αγαπημένη του Ευαγγελία ο μπασκετμπολίστας του Πανναξιακού Νίκος Μυλωνάς.

 

 Ο Νίκος και η Βαγγελίτσα αντάλλαξαν όρκους αγάπης και πίστης ενώπιον Θεού και ανθρώπων σε μία πανέμορφη τελετή με καλεσμένους σχεδόν όλη τη Νάξο καθώς γαμπρός και νύφη είναι από τα αγαπημένα παιδιά του νησιού.

Από τους καλεσμένους δεν θα μπορούσαν να λείπουν φυσικά και οι συμπαίκτες του στην ομάδα οι οποίοι τον τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς και το προπονητικό επιτελείο και εκπρόσωποι της διοίκησης.

Τόσο ο γάμος όσο και η δεξίωση που ακολούθησε, ήταν ιδιαίτερα λαμπερή με τους φίλους του ζευγαριού να μην σταματούν να τους πειράζουν και να αστειεύονται μαζί τους ενώ η νύφη απαστράπτουσα στο λευκό νυφικό της δεν σταμάτησε στιγμή να χαμογελάει και να δείχνει ότι η πιο ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή της ήταν ακριβώς όπως την περίμενε δίπλα στον Νικόλα.

Το ζευγάρι είναι μαζί 15 χρόνια, από τα μαθητικά χρόνια του γυμνασίου και δεν έχουν αποχωριστεί στιγμή ο ένας τον άλλον. Η Βαγγελίτσα άλλωστε είναι η γυναίκα που στήριξε και στηρίζει τον Νίκο στη διάρκεια όλης της μπασκετικής του καριέρας.

Τους ευχόμαστε «βίον ανθόσπαρτον»  και να είναι πάντα μαζί ευτυχισμένοι.

(Visited 27 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*