Στη Σύρο ο Διοικητής της 2ης ΔΥΠΕ Χρήστος Ροϊλός – Συναντήθηκε με τον δήμαρχο του νησιού

Newsroom
27/05/2021 16:06
 
 
 

Τον Διοικητή της 2ης ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου κ. Χρήστο Ροϊλό υποδέχθηκε σήμερα, Πέμπτη 27 Μαΐου 2021 στο Δημαρχιακό Μέγαρο, ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης κ. Νίκος Λειβαδάρας, παρουσία του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου κ. Μιχάλη Ζουλουφού και του Διοικητικού Διευθυντή κ. Νίκου Τρίτζαλη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκε εκτενώς το θέμα των εμβολιασμών στη Σύρο, αναφέροντας ότι ο ρυθμός έχει επιταχυνθεί εντυπωσιακά το τελευταίο διάστημα και, αν συνεχιστεί έτσι, ο πληθυσμός του νησιού θα έχει καλυφθεί εμβολιαστικά έως τα τέλη του Ιουνίου.

Τονίστηκε δε, ότι η Σύρος είναι ένα από τα πλέον ασφαλή νησιά των Κυκλάδων, καθώς διαθέτει ένα οργανωμένο και στελεχωμένο Νοσοκομείο, ικανό να διαχειριστεί εξειδικευμένα περιστατικά, καθώς και περιπτώσεις Covid.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε κλίμα συγκρατημένης αισιοδοξίας, με τους συνομιλητές να εκφράζουν την πεποίθηση ότι η υγειονομική κατάσταση θα βελτιώνεται από εδώ και στο εξής, αρκεί φυσικά να συνεχίσουν οι πολίτες να τηρούν όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα και να επιδεικνύουν τη δέουσα ατομική ευθύνη.

Επισημαίνεται ότι η επίσκεψη του κ. Ροϊλού στη Σύρο εντάσσεται στο πλαίσιο της διοργάνωσης ημερίδας από την 2η ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου με θέμα «Ένα ψηφιακό νοσοκομείο στην καρδιά του Αιγαίου», η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 28 Μαΐου 2021, με τη συμμετοχή του Υπουργού Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια.

(Visited 181 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*