«Τα σπάει» το νέο site της Ένωσης Τουριστικών Καταλυμάτων Σύρου

admin
10/05/2016 10:09
 
 
 

Βασισμένη σε σύγχρονες γραφιστικές τάσεις, εύχρηστη, λειτουργική, με «φρέσκια» ματιά και design που αποπνέει επαγγελματισμό, η νέα ιστοσελίδα της Ένωσης Τουριστικών Καταλυμάτων Σύρου (www.visitsyros.com) απλά… «τα σπάει»!

Η παρουσίαση της έγινε χθες το απόγευμα στην συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων και δεν ήταν λίγα τα μέλη της Ένωσης που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και παρέστησαν στην εκδήλωση. Για τον σχεδιασμό και τη δημιουργία της ιστοσελίδας μίλησαν οι Νίκος Μεραμβελιωτάκης και Κώστας Βαλσαμάκης της Hiremycode, ενώ για τα κείμενα και τη μετάφρασή τους μίλησε η Ντίνα Τυροβολά από το Yourtranslator.

 

Με αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες των σημαντικότερων αξιοθέατων (Δημαρχείο, θέατρο Απόλλων, Βιομηχανικό Μουσείο κλπ.) και των παραλιών του νησιού, σύντομα και περιεκτικά κείμενα που έχουν γραφτεί με απλό και ελκυστικό ύφος και δυναμικούς χάρτες, η ιστοσελίδα επιτρέπει την εύκολη και – κυρίως – γρήγορη περιήγηση του επισκέπτη και του παρέχει εργαλεία προκειμένου να βρει το κατάλυμα που του ταιριάζει και να κάνει κράτηση. Ένα ακόμη πλεονέκτημα της είναι και το γεγονός ότι παρέχει θετική εμπειρία χρήσης σε tablets και κινητά, τα οποία χρησιμοποιούνται ολοένα και περισσότερο για το «σερφάρισμα» στο διαδίκτυο.

Όπως αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, το περιεχόμενο της ιστοσελίδας δεν θα είναι στατικό, αλλά διαρκώς θα εξελίσσεται, θα εμπλουτίζεται και θα βελτιώνεται, αξιοποιώντας και τις προτάσεις που ενδεχομένως έχουν να καταθέσουν οι ιδιοκτήτες των καταλυμάτων. Επιπλέον, εν καιρώ θα γίνει μετάφραση της ιστοσελίδας και στα γαλλικά, ενώ θα αξιοποιηθούν και τα social media.

Από την πλευρά της, η πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Καταλυμάτων Σύρου Χρηστιάννα Πάπιτση, απευθυνόμενη στα μέλη της Ένωσης που ήταν παρόντα, τα προέτρεψε να συμβάλλουν κι εκείνα στον εμπλουτισμό της ιστοσελίδας και συμπλήρωσε ότι θα υπάρξει επίσης, συνεργασία με το Επιμελητήριο Κυκλάδων.

(Visited 12 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*