Εξιχνιάστηκε άμεσα υπόθεση ανθρωποκτονίας 55χρονου στη Ρόδο – Δράστης ο συγκάτοικος του θύματος

Newsroom
27/04/2022 12:01
 
 
 

 

Την ανθρωποκτονία ενός 55χρονου ημεδαπού που διαπράχθηκε τις νυχτερινές ώρες της 25ης προς 26η Απριλίου στη Ρόδο εξιχνίασαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης έρευνας.

Για την υπόθεση αυτή ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη ως δράστης ένας 52χρονος ημεδαπός, συγκάτοικος του θύματος, ο οποίος εξεταζόμενος περιέγραψε με λεπτομέρειες την πράξη του.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τη διερεύνηση της υπόθεσης, οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν, με τον 52χρονο να τραυματίζει θανάσιμα τον 55χρονο προκαλώντας του με χτυπήματα κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Στη συνέχεια, ο δράστης – προκειμένου να αποπροσανατολίσει τις έρευνες των αστυνομικών αρχών – αλλοίωσε και απέκρυψε ίχνη και πειστήρια, ενώ τις πρωινές ώρες της 26ης Απριλίου κάλεσε το ΕΚΑΒ, δηλώντας αιφνίδιο θάνατο για τον 55χρονο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.

Η αστυνομική – προανακριτική έρευνα διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου με τη συμμετοχή – συνδρομή του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Α’ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Δωδεκανήσου.

(Visited 211 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*