Αστυνομικό δελτίο: Συλλήψεις σε Μύκονο, Σαντορίνη, Νάξο και Πάρο

astynomikos 2
Newsroom
19/05/2022 15:12
 
 
 

 

Τρεις αλλοδαποί και ένας ημεδαπός συνελήφθησαν χθες σε Μύκονο, Σαντορίνη, Νάξο και Πάρο για παράνομες οικοδομικές εργασίες, διατάραξη λειτουργίας Υπηρεσίας, απείθεια και απειλή και παράνομη διαμονή στη χώρα.

Πιο συγκεκριμένα: 

*Χθες 18 Μαΐου το μεσημέρι συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 50χρονος αλλοδαπός ο οποίος προέβαινε σε παράνομες χωματουργικές εργασίες. Κατασχέθηκε ένα μηχάνημα έργων.

*Επίσης, χθες το μεσημέρι συνελήφθη στη Σαντορίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 47χρονος ημεδαπός ο οποίος αρνήθηκε να υποβληθεί σε τροχονομικό έλεγχο, απειλώντας τους αστυνομικούς και διαταράσσοντας την ομαλή λειτουργία της Υπηρεσίας.

*Χθες το βράδυ συνελήφθη στη Νάξο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, 46χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

*Επίσης, χθες το βράδυ συνελήφθη στην Πάρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 38χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

(Visited 437 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*