Σαντορίνη: Συνελήφθη αλλοδαπή γιατί έστελνε το παιδί της να ζητιανεύει – «Κλεφτρόνι» ο άλλος της γιος

fira santorini
Newsroom
01/06/2022 12:46
 
 
 

 

Συνελήφθη χθες 31 Μαΐου 2021 το μεσημέρι στη Σαντορίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 34χρονη αλλοδαπή γυναίκα σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της εμπορίας ανθρώπων και έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο.

Στο πλαίσιο ειδικών επιχειρησιακών δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου για την αστυνόμευση των τουριστικών περιοχών και την πρόληψη-καταπολέμηση παραβατικών συμπεριφορών, έπειτα από αστυνομική έρευνα διακριβώθηκε ότι η κατηγορούμενη εκμεταλλευόταν επιτηδευμένα ένα ανήλικο παιδί της, εξωθώντας το στην επαιτεία, θέτοντας ταυτόχρονα σε κίνδυνο τη σωματική του ακεραιότητα και υγεία, με αποκλειστικό σκοπό τον πορισμό παράνομου εισοδήματος.

Ειδικότερα, η δράστιδα τοποθετούσε ανήλικο παιδί με μουσικό όργανο υπό ακραίες καιρικές συνθήκες σε πολυσύχναστα σημεία των Φηρών, στοχεύοντας στη συμπόνια και το κοινό αίσθημα των κατοίκων αλλά και των τουριστών, ώστε να τους προσφέρουν χρηματικά ποσά.

Παράλληλα εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω από περιπολούντες αστυνομικούς, δύο ανήλικοι (από τους οποίους ο ένας γιος της 34χρονης) τη στιγμή που επιχειρούσαν να αφαιρέσουν πορτοφόλι με τη μέθοδο της απασχόλησης από παραθεριστή.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου.

(Visited 292 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.