Στοχευμένη αστυνομική δράση στην Πάρο για την πρόληψη – καταπολέμηση της μικροεγκληματικότητας

Newsroom
09/06/2022 11:08
 
 
 

Στοχευμένη αστυνομική δράση για την πρόληψη – καταστολή της μικροεγκληματικότητας, την αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών που συναρτώνται με τις τοπικές συνθήκες και την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών πραγματοποιήθηκε στην Πάρο το διήμερο 7 και 8 Ιουνίου 2022, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου

Για την επίτευξη της αστυνομικής δράσης, η οποία οργανώθηκε από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Κυκλάδων και υλοποιήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Πάρου, συγκροτήθηκαν κλιμάκια ελέγχων με επαρκή αστυνομική δύναμη, τα απαραίτητα μέσα και εξοπλισμό.

Η εξόρμηση κάλυψε όλο φάσμα των αστυνομικών αρμοδιοτήτων και περιλάμβανε ελέγχους σε άτομα, αυτοκίνητα και χώρους, καθώς επίσης βεβαίωση παραβάσεων και συλλήψεις – κατασχέσεις σε συντρέχουσα περίπτωση.

Ειδικότερα ως προς τα αποτελέσματα:
*Ελέγχθηκαν 45 άτομα και 10 οχήματα.

*Προήχθησαν 17 ημεδαποί και 1 αλλοδαπή.

*Συνελήφθη ένας μη νόμιμος αλλοδαπός.

*Βεβαιώθηκαν 10 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. και 4 παραβάσεις για παράνομη κατασκήνωση.

Παρόμοιες επιχειρησιακές δράσεις που έχουν ως κύρια χαρακτηριστικά την αυξημένη αστυνομική παρουσία και τη διενέργεια στοχευμένων ελέγχων, θα συνεχιστούν και σε άλλα νησιά του Νοτίου Αιγαίου.

(Visited 131 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.