Αστυνομικό δελτίο: Συλλήψεις στη Σαντορίνη και τη Μύκονο

Newsroom
09/06/2022 15:03
 
 
 

Πέντε άτομα (τρεις αλλοδαποί και δύο ημεδαποί) συνελήφθησαν χθες και σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στη Σαντορίνη και στη Μύκονο.

Ειδικότερα: 

*Την 08-06-2022 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Σαντορίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 45χρονος αλλοδαπός έπειτα από σχετική καταγγελία για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος διέμενε παράνομα στη χώρα μας και σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς με ποινή φυλάκισης 5 μηνών για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

*Την 08-06-2022 το βράδυ συνελήφθη στη Σαντορίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 23χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 9,7 γραμμ. ακατέργαστη κάνναβη.

*Την 08-06-2022 το βράδυ συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, δύο αλλοδαποί ηλικίας 25 και 42 ετών οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.

*Την 09-06-2022 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 45χρονος ημεδαπός, ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πέραν του ωραρίου και πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

(Visited 120 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*