Αστυνομικό δελτίο: 10 συλλήψεις σε Μύκονο, Σαντορίνη, Πάρο, Μήλο και Σύρο

peripoliko seirina
Newsroom
21/06/2022 13:07
 
 
 

Στη σύλληψη 10 ατόμων (έξι ημεδαπών και τεσσάρων αλλοδαπών) προχώρησαν χθες Δευτέρα 20 Ιουνίου οι αστυνομικές αρχές σε Μύκονο, Σαντορίνη, Πάρο, Μήλο και Σύρο.

Οι συλλήψεις έγιναν για τα αδικήματα της κλοπής, της παράνομης απασχόλησης αλλοδαπού, της παράβασης του ΚΟΚ και της πλαστογραφίας

Πιο αναλυτικά: 

*Στις 20 Ιουνίου 2022 το πρωί συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 27χρονος ημεδαπός, ο οποίος το πρωί της ίδιας ημέρας αφαίρεσε χρήματα και αξεσουάρ από δωμάτιο τουριστικού καταλύματος. Τα αφαιρεθέντα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους.

*Στις 20 Ιουνίου 2022 το πρωί συνελήφθη στη Σαντορίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 47χρονος ημεδαπός για παράνομη απασχόληση αλλοδαπού. Δύο από τους αλλοδαπούς που συνελήφθησαν, διένεμαν παράνομα στη χώρα.

*Στις 20 Ιουνίου 2022 το μεσημέρι συνελήφθησαν στην Πάρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, τρεις ημεδαπές (ηλικίας 36, 45 και 47 ετών), οι οποίες αφαίρεσαν αντικείμενο από αποθήκη κατοικίας. Επιπλέον, σε βάρος της 47χρονης εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Β’  Αυτοφώρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με ποινή φυλάκισης 7 μηνών για απόπειρα κλοπής.

*Στις 20 Ιουνίου 2022 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μήλο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου, 50χρονος ημεδαπός, ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο χωρίς άδεια ικανότητας.

*Στις 20 Ιουνίου 2022 το μεσημέρι συνελήφθη στη Σύρο από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου – Ερμούπολης 35χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

*Στις 20 Ιουνίου 2022 το βράδυ συνελήφθη στη Σαντορίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 29χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

*Στις 20 Ιουνίου 2022 συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, δύο αλλοδαποί ηλικίας 26 και 29 ετών, οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό την Ιταλία και την Ελβετία.

(Visited 113 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*