Μύκονος: Εξιχνιάστηκε υπόθεση απρόκλητης επίθεσης σε βάρος επιχειρηματία

Newsroom
28/06/2022 13:16
 
 
 

 

Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου, σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η υπόθεση απρόκλητης επίθεσης σε βάρος επιχειρηματία που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022 στη Μύκονο.

Στο πλαίσιο της μεθοδικής διερεύνησης και ανάλυσης της υπόθεσης διαπιστώθηκε η εμπλοκή τριών ατόμων και συγκεκριμένα 32χρονου ημεδαπού ως φυσικού αυτουργού της επίθεσης και δύο ακόμη ατόμων ως συνεργών του.

Αναλυτικότερα, από τη συνδυαστική αξιολόγηση των στοιχείων της υπόθεσης και την ανάλυση του προανακριτικού υλικού που συλλέχθηκε, προέκυψε ότι την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022 ο 32χρονος ακολούθησε τον επιχειρηματία, οδηγώντας κλεμμένο όχημα και προκάλεσε σκοπίμως τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών, προσκρούοντας στο όχημα του.

Ακολούθως επιτέθηκε απρόκλητα στον επιχειρηματία, προσπαθώντας να του προκαλέσει βαριές σωματικές βλάβες, με χρήση βαρέως αντικείμενου. Όπως προέκυψε από την έρευνα, μετά την επίθεση ο 32χρονος διέφυγε, αφού εγκατέλειψε το κλεμμένο όχημα, επιβιβαζόμενος σε άλλο αυτοκίνητο που οδηγούσε 31χρονος αλλοδαπός.

Στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων και επιχειρήσεων που διενεργούνται το τελευταίο διάστημα στη Μύκονο, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. Δυτικής Αττικής, εντοπίστηκε τις πρωινές ώρες της Κυριακής 26 Ιουνίου 2022, ο ένας από τους συνεργούς (31χρονος αλλοδαπός), ο οποίος αρνήθηκε τον έλεγχο και συνελήφθη για απείθεια.

Από τις έρευνες που ακολούθησαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο με το οποίο ο 31χρονος μετέφερε τον 32χρονο, καθώς και κινητό τηλέφωνο.

Για την εξέλιξη της υπόθεσης ενημερώθηκε σχετικά ο αρμόδιος εισαγγελέας, ενώπιων του οποίου οδηγήθηκε ο συλληφθείς με τις δικογραφίες που σχηματιστήκαν σε βάρος του.

(Visited 425 times, 1 visits today)
Latest Post
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.