Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σε Άνδρο, Τήνο, Νάξο, Πάρο και Ρόδο

Newsroom
30/06/2022 15:37
 
 
 

 

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου, πραγματοποιήθηκε χθες 29 Ιουνίου 2022 στοχευμένη αστυνομική δράση σε Άνδρο, Τήνο, Νάξο, Πάρο και Ρόδο με αντικείμενο την πρόληψη – καταστολή της μικροεγκληματικότητας εστιάζοντας κατά τόπους:

*στην αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών που συναρτώνται με τις τοπικές συνθήκες,

*την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών,

*την οδική ασφάλεια και

*την εφαρμογή της νομοθεσίας για την προστασία των ζώων.

Η αστυνομική δράση, η οποία οργανώθηκε από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Κυκλάδων, Α’ και Β’, υλοποιήθηκε από κλιμάκια ελέγχων που συγκροτήθηκαν με συμμετοχή αστυνομικών από τις κατά τόπους Αστυνομικές Υπηρεσίες, με τα απαραίτητα μέσα και εξοπλισμό.

Η εξόρμηση κάλυψε όλο φάσμα των αστυνομικών αρμοδιοτήτων και περιλάμβανε ελέγχους σε άτομα, αυτοκίνητα και χώρους, καθώς επίσης βεβαίωση παραβάσεων και συλλήψεις – κατασχέσεις σε συντρέχουσα περίπτωση.

Ειδικότερα ως προς τα αποτελέσματα:

*Ελέγχθηκαν 156 άτομα και 109 οχήματα.

*Προήχθησαν 11 άτομα.

*Βεβαιώθηκαν 76 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. και 2 για παράνομη κατασκήνωση.

Παρόμοιες επιχειρησιακές δράσεις που έχουν ως κύρια χαρακτηριστικά την αυξημένη αστυνομική παρουσία και τη διενέργεια στοχευμένων ελέγχων, θα συνεχιστούν και σε άλλα νησιά του Νοτίου Αιγαίου.

(Visited 304 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.