Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση σε Μύκονο, Σύρο και Ρόδο

Newsroom
11/07/2022 18:04
 
 
 

 

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου, το χρονικό διάστημα από 9 έως 11 Ιουλίου 2022 πραγματοποιήθηκε στοχευμένη αστυνομική δράση σε Μύκονο, Σύρο και Ρόδο.

Αντικείμενο της δράσης ήταν η πρόληψη – καταστολή της μικροεγκληματικότητας (εστιάζοντας κατά τόπους στην αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών που συναρτώνται με τις τοπικές συνθήκες), η οδική ασφάλεια και η ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Η αστυνομική δράση, η οποία οργανώθηκε από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Κυκλάδων και Α’ Δωδεκανήσου, υλοποιήθηκε από κλιμάκια ελέγχων που συγκροτήθηκαν με συμμετοχή αστυνομικών από τις κατά τόπους Αστυνομικές Υπηρεσίες, με τα απαραίτητα μέσα και εξοπλισμό.

Η εξόρμηση κάλυψε όλο φάσμα των αστυνομικών αρμοδιοτήτων και περιλάμβανε ελέγχους σε άτομα, αυτοκίνητα και χώρους, καθώς και βεβαίωση παραβάσεων και συλλήψεις – κατασχέσεις σε συντρέχουσα περίπτωση.

Ειδικότερα ως προς τα αποτελέσματα:

*Ελέγχθηκαν 406 άτομα και 271 οχήματα.

*Προσήχθη 1 άτομο.

*Συνελήφθη στη Μύκονο 41χρονος ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια αλκοόλ,

*Βεβαιώθηκαν 193 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ..

Παρόμοιες επιχειρησιακές δράσεις που έχουν ως κύρια χαρακτηριστικά την αυξημένη αστυνομική παρουσία και τη διενέργεια στοχευμένων ελέγχων, θα συνεχιστούν και σε άλλα νησιά του Νοτίου Αιγαίου.

(Η φωτό προέρχεται από παρόμοια δράση στην Πάρο)

(Visited 74 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.