Αστυνομικό δελτίο: Δώδεκα συλλήψεις σε Τήνο, Ίο, Σαντορίνη και Νάξο

Newsroom
13/07/2022 13:41
 
 
 

Στη σύλληψη έξι αλλοδαπών και έξι ημεδαπών προχώρησαν χθες 12 Ιουλίου 2022 οι αστυνομικές αρχές σε Τήνο, Ίο, Σαντορίνη και Νάξο.

Πιο συγκεκριμένα:

*Στις 12 Ιουλίου 2022 το μεσημέρι συνελήφθη στην Τήνο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, 20χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

*Στις 12 Ιουλίου 2022 το απόγευμα συνελήφθη στην Ίο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιητών, 42χρονος αλλοδαπός, ο οποίος είχε εγκαταστήσει παράνομα ξύλινη κατασκευή σε τμήμα αιγιαλού.

*Στις 12 Ιουλίου 2022 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Σαντορίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, τρεις αλλοδαποί και πέντε ημεδαποί, ηλικίας από 22 έως 41 ετών, για παράνομη εγκατάσταση σε μη θεσμοθετημένο δημόσιο χώρο και παραμέληση εποπτείας ανηλίκων παιδιών τους.

*Στις 12 Ιουλίου 2022 το βράδυ συνελήφθη στη Σαντορίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 42χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με ποινή φυλάκισης 3 ετών για υπόθεση κλοπής κατ’ εξακολούθηση.

*Στις 12 Ιουλίου 2022 το βράδυ συνελήφθη στη Νάξο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε επιχείρηση αναπαράγοντας οπτικοακουστικό έργο παραβιάζοντας τη νομοθεσία για τα πνευματικά δικαιώματα.

(φωτό αρχείου)

(Visited 642 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*