Αστυνομικό δελτίο: Συλλήψεις σε Μύκονο και Σαντορίνη

Newsroom
19/07/2022 16:14
 
 
 

 

Εννιά αλλοδαποί κι ένας ημεδαπός συνελήφθησαν χθες και σήμερα σε Μύκονο και Σαντορίνη από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου και της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας.

Ειδικότερα:

*Χθες 18 Ιουλίου 2022 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μύκονο 18χρονος αλλοδαπός γιατί, στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας, βρέθηκε στην κατοχή του μία σιδερογροθιά, η οποία κατασχέθηκε.

*Χθες 18 Ιουλίου 2022 το βράδυ συνελήφθη στη Σαντορίνη 26χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

*Χθες 18 Ιουλίου 2022 συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης συνολικά έξι αλλοδαποί,
κατηγορούμενοι για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων. Οι κατηγορούμενοι μετέβησαν στον διεθνή Αερολιμένα Θήρας και κάνοντας χρήση, κατά περίπτωση, πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό την Ιταλία και τη
Γαλλία. Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και οι κάρτες επιβίβασης που κατείχαν, κατασχέθηκαν.

*Σήμερα 19 Ιουλίου τις πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στη Μύκονο 21χρονος αλλοδαπός και 23χρονος ημεδαπός, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αυτοσχέδιο τσιγάρο, καθώς και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

(Visited 80 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*