Αστυνομικό δελτίο: Έντεκα συλλήψεις σε Μήλο, Σαντορίνη, Μύκονο και Πάρο

Newsroom
25/07/2022 12:42
 
 
 

 

Σε έντεκα συλλήψεις (τεσσάρων ημεδαπών και επτά αλλοδαπών) προχώρησαν το Σαββατοκύριακο οι αστυνομικές αρχές σε Μήλο, Σαντορίνη, Μύκονο και Πάρο.

Πιο συγκεκριμένα: 

*Στις 23 Ιουλίου 2022 το βράδυ συνελήφθη στη Μήλο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου, 27χρονη ημεδαπή, η οποία λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος έχοντας αναπτύξει παράνομα ομπρέλες – ξαπλώστρες σε τμήμα αιγιαλού.

*Στις 24 Ιουλίου 2022, πρώτες πρωινές ώρες, συνελήφθη στη Σαντορίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας 25χρονος ημεδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αυτοσχέδιο τσιγάρο και 7,6 γραμμ. ακατέργαστη κάνναβη.

*Στις 24 Ιουλίου 2022 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου 54χρονος ημεδαπός, ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πέραν του ωραρίου.

*Στις 24 Ιουλίου 2022 το πρωί συνελήφθη στην Πάρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου 34χρονος αλλοδαπός, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

*Στις 24 Ιουλίου 2022 το βράδυ συνελήφθη στην Πάρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 18χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν θρυμματιστής και 14,4 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης.

*Στις 23 και 24 Ιουλίου συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, συνολικά έξι αλλοδαποί, κατηγορούμενοι για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι μετέβησαν στον Διεθνή Αερολιμένα Θήρας και κάνοντας χρήση, κατά περίπτωση, πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό την Ιταλία, τη Γερμανία και τη Σουηδία.

Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και οι κάρτες επιβίβασης που κατείχαν, κατασχέθηκαν.

 

(Visited 108 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*