Αστυνομική επιχείρηση σε έξι νησιά Κυκλάδων και Δωδεκανήσου

Newsroom
01/08/2022 13:02
 
 
 

 

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου, από 30 Ιουλίου έως 1 Αυγούστου 2022 πραγματοποιήθηκε στοχευμένη αστυνομική δράση σε Ρόδο, Κάρπαθο, Σύμη, Κω, Σαντορίνη και Ίο, με αντικείμενο την πρόληψη – καταστολή της μικροεγκληματικότητας εστιάζοντας κατά τόπους:

*στην αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών που συναρτώνται με τις τοπικές συνθήκες,

*την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών,

*τη λειτουργία καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος νυχτερινής διασκέδασης και

*την οδική ασφάλεια.

Η αστυνομική δράση, η οποία οργανώθηκε από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Κυκλάδων, Α’ και Β’ Δωδεκανήσου, υλοποιήθηκε από κλιμάκια ελέγχων που συγκροτήθηκαν με επαρκή αριθμό αστυνομικών από Αστυνομικές Υπηρεσίες Τάξης, Τροχαίας και Ασφάλειας, τα απαραίτητα μέσα και εξοπλισμό.

Ειδικότερα ως προς τα αποτελέσματα:

*Ελέγχθηκαν 548 άτομα και 354 οχήματα.

*Προσήχθησαν 14 άτομα.

*Συνελήφθησαν 5 ημεδαποί για παραβίαση ωραρίου σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Ίο.

*Βεβαιώθηκαν 151 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ., 2 παραβάσεις για παραβίαση της νομοθεσίας των ζώων συντροφιάς και 9 παραβάσεις για διατάραξη σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Παρόμοιες επιχειρησιακές δράσεις που έχουν ως κύρια χαρακτηριστικά την αυξημένη αστυνομική παρουσία και τη διενέργεια στοχευμένων ελέγχων, θα συνεχιστούν και σε άλλα νησιά του Νοτίου Αιγαίου.

(φωτό αρχείου)

(Visited 160 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.