Αστυνομικό δελτίο: Συλλήψεις σε Τήνο, Σαντορίνη και Ίο

Newsroom
03/08/2022 14:41
 
 
 

Έναν αλλοδαπό και τρεις ημεδαπούς συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές σε Τήνο, Σαντορίνη και Ίο, με τις κατηγορίες της παράνομης διαμονής στη χώρα μας, της κλοπής και της παράβασης σε κατάστημα.

Πιο συγκεκριμένα:

*Χθες 2 Αυγούστου το μεσημέρι συνελήφθη στην Τήνο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, 47χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

*Χθες 2 Αυγούστου το απόγευμα συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 18χρονος ημεδαπός, ο οποίος το μεσημέρι της ιδίας ημέρας αφαίρεσε χρήματα από κατοικία. Τα αφαιρεθέντα χρήματα βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στον δικαιούχο.

*Χθες 2 Αυγούστου το βράδυ συνελήφθησαν στην Ίο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιητών, δύο ημεδαποί ηλικίας 33 και 68 ετών οι οποίοι λειτουργούσαν κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

(Visited 87 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.