Σαντορίνη: Τον έδειραν, τον λήστεψαν και… τον έστειλαν στο νοσοκομείο!

Newsroom
12/08/2022 11:43
 
 
 

 

Τέσσερις αλλοδαποί (ηλικίας 16, 18, 19 και 20 ετών) συνελήφθησαν χθες 11 Αυγούστου 2022 το βράδυ στη Σαντορίνη, στο πλαίσιο της άμεσης εξιχνίασης υπόθεσης ληστείας και βαριάς σωματικής βλάβης σε βάρος 33χρονου αλλοδαπού.

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της 11ης Αυγούστου στα Φηρά, όπου οι δράστες, αφού διαπληκτίστηκαν με τον 33χρονο, τον γρονθοκόπησαν και του αφαίρεσαν προσωπικά αντικείμενα. Ο 33χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας και στη συνέχεια διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Αττικής, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για περιστατικό, κατάφεραν – στο πλαίσιο αστυνομικών αναζητήσεων – να εντοπίσουν και να ταυτοποιήσουν τους δράστες, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 460 ευρώ, καθώς και 3 κινητά τηλέφωνα και τραπεζική-πιστωτική κάρτα.

Σε βάρος των συλληφθέντων, οι οποίοι θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου, σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και διάπραξη ληστείας κατά συναυτουργία.

(Visited 824 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*