Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα

Newsroom
26/09/2022 14:57
 
 
 

 

Η διενέργεια ελέγχων για την πρόληψη – καταπολέμηση της μικροεγκληματικότητας και την αντιμετώπιση προβλημάτων που συναρτώνται με τις τοπικές συνθήκες ήταν ο στόχος της αστυνομικής δράσης που πραγματοποιήθηκε σε Σύρο, Πάρο, Σαντορίνη, Μύκονο, Μήλο, Ίο, Ρόδο, Κάρπαθο και Σύμη κατά το χρονικό διάστημα από τις 24 μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου.

Η αστυνομική δράση, η οποία οργανώθηκε από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Κυκλάδων και Α’ Δωδεκανήσου και υλοποιήθηκε από κλιμάκια ελέγχων που συγκροτήθηκαν με επαρκή αριθμό αστυνομικών από Αστυνομικές Υπηρεσίες Τάξης, Τροχαίας και Ασφάλειας, τα απαραίτητα μέσα και εξοπλισμό, εστίασε κατά τόπους:
α) στην αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών που συναρτώνται με τις τοπικές συνθήκες,
β) στην ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών,
γ) στη λειτουργία καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος νυχτερινής διασκέδασης και
δ) στην οδική ασφάλεια.

Ειδικότερα ως προς τα αποτελέσματα:
*Ελέγχθηκαν 260 άτομα, 162 οχήματα και 30 καταστήματα.

*Συνελήφθησαν:
– στην Πάρο, ο οποίος λειτουργούσε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.
– στη Μύκονο, ημεδαπός ο οποίος προσπάθησε να αποτρέψει σε βάρος του βεβαίωση τροχονομικής παράβασης απειλώντας τους αστυνομικούς και αλλοδαπός ο οποίος λειτουργούσε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική καθ’ υπέρβαση του ωραρίου

*Βεβαιώθηκαν 105 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.

Παρόμοιες επιχειρησιακές δράσεις που έχουν ως κύρια χαρακτηριστικά την αυξημένη αστυνομική παρουσία και τη διενέργεια στοχευμένων ελέγχων, θα συνεχιστούν και σε άλλα νησιά του Νοτίου Αιγαίου.

(φωτό αρχείου)

(Visited 81 times, 1 visits today)
Latest Post
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.