Συλλήψεις σε Τήνο, Σαντορίνη, Μύκονο – Θανατηφόρο τροχαίο στην Πάρο

Newsroom
03/10/2022 12:30
 
 
 

Στη σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών και τριών ημεδαπών προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές σε Τήνο, Σαντορίνη και Μύκονο κατά το χρονικό διάστημα 1-2 Οκτωβρίου, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στην Πάρο.

Πιο συγκεκριμένα:

*Το πρωί του Σαββάτου (01/10) συνελήφθη στην Τήνο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου 21χρονος αλλοδαπός, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

*Το μεσημέρι του Σαββάτου (01/10) συνελήφθησαν στη Σαντορίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας δύο ημεδαποί, ηλικίας 39 και 54 ετών, οι οποίοι προέβαιναν σε παράνομες χωματουργικές εργασίες.

*Το απόγευμα του Σαββάτου (01/10) συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου 34χρονος αλλοδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε κλεμμένη δίκυκλη μοτοσυκλέτα. Το δίκυκλο κατασχέθηκε, προκειμένου να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του.

*Το βράδυ του Σαββάτου (01/10) συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας 23χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.

*Τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (02/10) συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου 29χρονος αλλοδαπός, ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα οδηγώντας τετράτροχη χωρίς άδεια ικανότητας.

*Τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (02/10) συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 60χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πέραν του ωραρίου.

*Το απόγευμα της Κυριακής (02/10 στις 16:30) στην περιφερειακή οδό Νάουσας Πάρου, Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο οδηγούμενο από 69χρονο ημεδαπό εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε παρακείμενο τοιχίο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από το Αστυνομικό Τμήμα Πάρου.

 

 

(Visited 165 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*