Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση σε Ρόδο, Μύκονο, Κάρπαθο, Σαντορίνη και Σύμη

Newsroom
31/10/2022 15:16
 
 
 

 

Η διενέργεια ελέγχων για την πρόληψη – καταπολέμηση της μικροεγκληματικότητας και την αντιμετώπιση προβλημάτων που συναρτώνται με τις τοπικές συνθήκες ήταν ο στόχος της στοχευμένης αστυνομικής δράσης που πραγματοποιήθηκε σε Ρόδο, Μύκονο, Κάρπαθο, Σαντορίνη και Σύμη στις 29 και 30 Οκτωβρίου.

Η αστυνομική επιχείρηση (η οποία οργανώθηκε από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Κυκλάδων και Α’ Δωδεκανήσου και υλοποιήθηκε από κλιμάκια ελέγχων που συγκροτήθηκαν με επαρκή αριθμό αστυνομικών από Αστυνομικές Υπηρεσίες Τάξης, Τροχαίας και Ασφάλειας, τα απαραίτητα μέσα και εξοπλισμό) εστίασε κατά τόπους:

*στην αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών που συναρτώνται με τις τοπικές συνθήκες,

*την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών,

*τη λειτουργία καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος νυχτερινής διασκέδασης και

*την οδική ασφάλεια.

Ειδικότερα ως προς τα αποτελέσματα:
*Ελέγχθηκαν 212 άτομα και 144 οχήματα.

*Συνελήφθη στη Ρόδο, 42χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

*Βεβαιώθηκαν 102 παραβάσεις από τις οποίες 98 του Κ.Ο.Κ..

Παρόμοιες επιχειρησιακές δράσεις που έχουν ως κύρια χαρακτηριστικά την αυξημένη αστυνομική παρουσία και τη διενέργεια στοχευμένων ελέγχων, θα συνεχιστούν και σε άλλα νησιά του Νοτίου Αιγαίου.

(Visited 41 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.