Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σε Νάξο, Σαντορίνη, Κω και Κάλυμνο

Newsroom
14/11/2022 13:54
 
 
 

 

42 παραβάσεις βεβαιώθηκαν και τρία άτομα συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια στοχευμένης αστυνομικής δράσης που πραγματοποιήθηκε από τις πρωινές ώρες της 12ης έως τις πρωινές ώρες της 13ης Νοεμβρίου 2022 σε Νάξο, Σαντορίνη, Κω και Κάλυμνο με αντικείμενο την πρόληψη – καταστολή της μικροεγκληματικότητας.

Η αστυνομική επιχείρηση εστίασε κατά τόπους στην αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών που συναρτώνται με τις τοπικές συνθήκες, στην ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, στη λειτουργία καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος νυχτερινής διασκέδασης, στην καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών και στην οδική ασφάλεια.

Ειδικότερα ως προς τα αποτελέσματα:
*Ελέγχθηκαν 77 άτομα, 33 οχήματα και 41 καταστήματα.

*Συνελήφθησαν στην Κω ένας ανήλικος για οδήγηση οχήματος χωρίς άδεια ικανότητας και κατοχή μικροποσότητας κάνναβης, καθώς και δύο γυναίκες για παράβαση της νομοθεσίας για εκδιδόμενα με αμοιβή πρόσωπα.

*Βεβαιώθηκαν 42 παραβάσεις, από τις οποίες οι 32 του Κ.Ο.Κ. και 10 για την Αντικαπνιστική Νομοθεσία.

Η αστυνομική δράση, η οποία οργανώθηκε από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Κυκλάδων και Β’ Δωδεκανήσου, υλοποιήθηκε από κλιμάκια ελέγχων που συγκροτήθηκαν με συμμετοχή αστυνομικών από τις κατά τόπους Αστυνομικές Υπηρεσίες, με τα απαραίτητα μέσα και εξοπλισμό.

Παρόμοιες επιχειρησιακές δράσεις που έχουν ως κύρια χαρακτηριστικά την αυξημένη αστυνομική παρουσία και τη διενέργεια στοχευμένων ελέγχων, θα συνεχιστούν και σε άλλα νησιά του Νοτίου Αιγαίου.

(Visited 246 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*