Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση σε Σύρο, Ρόδο, Νάξο, Πάρο, Θήρα, Σύμη και Κάρπαθο

peripoliko nixta 1
Newsroom
31/12/2022 19:16
 
 
 

 

Στη σύλληψη 11 ατόμων και τη βεβαίωση 15 παραβάσεων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές κατά τη διάρκεια της στοχευμένης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε χθες 30 Δεκεμβρίου 2022 σε Σύρο, Ρόδο, Νάξο, Πάρο, Θήρα, Σύμη και Κάρπαθο με αντικείμενο την πρόληψη – καταστολή της μικροεγκληματικότητας.

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου, η επιχείρηση εστίασε κατά τόπους στην αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών που συναρτώνται με τις τοπικές συνθήκες, στην ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, στη λειτουργία καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και στην οδική ασφάλεια.

Η αστυνομική δράση, η οποία οργανώθηκε από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Κυκλάδων και Α’ Δωδεκανήσου, υλοποιήθηκε από κλιμάκια ελέγχων που συγκροτήθηκαν με συμμετοχή αστυνομικών από τις κατά τόπους Αστυνομικές Υπηρεσίες, με τα απαραίτητα μέσα και εξοπλισμό.

Ειδικότερα ως προς τα αποτελέσματα:
*Ελέγχθηκαν 206 άτομα, 27 οχήματα και 25 καταστήματα.

*Συνελήφθησαν στη Ρόδο 11 ημεδαποί από τους οποίους δέκα για διοργάνωση-συμμετοχή σε τυχερά παίγνια και ένας για ηχορύπανση από κατάστημα.

*Βεβαιώθηκαν 15 παραβάσεις, από τις οποίες 7 του Κ.Ο.Κ. και 3 για την αντικαπνιστική νομοθεσία.

Παρόμοιες επιχειρησιακές δράσεις που έχουν ως κύρια χαρακτηριστικά την αυξημένη αστυνομική παρουσία και τη διενέργεια στοχευμένων ελέγχων, θα συνεχιστούν και σε άλλα νησιά του Νοτίου Αιγαίου.

(Visited 155 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*