Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση σε Σύρο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο και Σαντορίνη

peripoliko nixta 1
Newsroom
09/01/2023 13:03
 
 
 

 

Στοχευμένη αστυνομική δράση σε Σύρο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο και Σαντορίνη με αντικείμενο την πρόληψη – καταστολή της μικροεγκληματικότητας πραγματοποιήθηκε χθες 8 Ιανουαρίου 2023, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου

Η αστυνομική δράση εστίασε κατά τόπους στην αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών που συναρτώνται με τις τοπικές συνθήκες, στην ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, στη λειτουργία καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και στην οδική ασφάλεια.

Οργανώθηκε από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Κυκλάδων και υλοποιήθηκε από κλιμάκια ελέγχων που συγκροτήθηκαν με συμμετοχή αστυνομικών από τις κατά τόπους Αστυνομικές Υπηρεσίες, με τα απαραίτητα μέσα και εξοπλισμό.

Ειδικότερα:
*Ελέγχθηκαν 111 άτομα, 64 οχήματα και 22 καταστήματα.

*Συνελήφθησαν στη αντορίνη δύο μη νόμιμοι αλλοδαποί.

*Βεβαιώθηκαν 16 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.

Παρόμοιες επιχειρησιακές δράσεις που έχουν ως κύρια χαρακτηριστικά την αυξημένη αστυνομική παρουσία και τη διενέργεια στοχευμένων ελέγχων, θα συνεχιστούν και σε άλλα νησιά του Νοτίου Αιγαίου.

(φωτό αρχείου)

(Visited 77 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.