Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα

peripoliko nixta 1
Newsroom
13/01/2023 12:52
 
 
 

 

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου χθες 12 Ιανουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε στοχευμένη αστυνομική δράση σε Σύρο, Ρόδο, Νάξο, Πάρο, Σαντορίνη, Άνδρο, Κέα, Ίο, Μήλο, Τήνο, Σύμη και Κάρπαθο με αντικείμενο την πρόληψη και καταστολή της μικροεγκληματικότητας.

Η δράση εστίασε κατά τόπους:

*στην αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών που συναρτώνται με τις τοπικές συνθήκες,

*στην ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών,

*στη λειτουργία καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και

*στην οδική ασφάλεια.

Η αστυνομική δράση, η οποία οργανώθηκε από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Κυκλάδων και Α’ Δωδεκανήσου, υλοποιήθηκε από κλιμάκια ελέγχων που συγκροτήθηκαν με συμμετοχή αστυνομικών από τις κατά τόπους Αστυνομικές Υπηρεσίες, με τα απαραίτητα μέσα και εξοπλισμό.

Ειδικότερα ως προς τα αποτελέσματα:
*Ελέγχθηκαν 407 άτομα, 331 οχήματα και 24 καταστήματα.

*Συνελήφθησαν στη Ρόδο 4 άτομα από τα οποία δύο για μεταφορά-διακίνηση ναρκωτικών και δύο ημεδαποί για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

*Βεβαιώθηκαν 79 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.

Παρόμοιες επιχειρησιακές δράσεις που έχουν ως κύρια χαρακτηριστικά την αυξημένη αστυνομική παρουσία και τη διενέργεια στοχευμένων ελέγχων, θα συνεχιστούν και σε άλλα νησιά του Νοτίου Αιγαίου.

(Visited 23 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.