Νότιο Αιγαίο: Αποτελέσματα στοχευμένων αστυνομικών δράσεων από 13 έως 19 Φεβρουαρίου 2023

Newsroom
20/02/2023 11:55
 
 
 

 

Στοχευμένες δράσεις στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου με αντικείμενο την πρόληψη και καταστολή της μικροεγκληματικότητας πραγματοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου.

Οι δράσεις αφορούν στο χρονικό διάστημα από 13 έως 19 Φεβρουαρίου 2023 και εστίασαν κατά τόπους:
*στην αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών που συναρτώνται με τις τοπικές συνθήκες,
*στην ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών,
*στη λειτουργία καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και
*στην οδική ασφάλεια.

Οι δράσεις αυτές οργανώθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Κυκλάδων και Δωδεκανήσου και υλοποιήθηκαν από κλιμάκια ελέγχων που συγκροτήθηκαν με συμμετοχή αστυνομικών από τις κατά τόπους Αστυνομικές Υπηρεσίες, με τα απαραίτητα μέσα και εξοπλισμό.

Ειδικότερα ως προς τα αποτελέσματα:
*Ελέγχθηκαν 848 άτομα, 652 οχήματα και 47 καταστήματα.
*Συνελήφθησαν 1 μη νόμιμος αλλοδαπός, 1 αλλοδαπός για λαθρεμπορία, 1 ημεδαπός για ναρκωτικά και 1 ημεδαπός για πλαστογραφία και παράβαση του Κ.Ο.Κ..
*Βεβαιώθηκαν 175 παραβάσεις, από τις οποίες 158 του Κ.Ο.Κ. και 1 για την αντικαπνιστική νομοθεσία.

Παρόμοιες επιχειρησιακές δράσεις που έχουν ως κύρια χαρακτηριστικά την αυξημένη αστυνομική παρουσία και τη διενέργεια στοχευμένων ελέγχων, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.

Σημειώνεται δε, ότι η Ελληνική Αστυνομία αποδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στα θέματα οδικής ασφάλειας καθώς και την εφαρμογή της αντικαπνιστικής νομοθεσίας.

(Visited 31 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.