Μύκονος: Πώς έγινε ο καβγάς που οδήγησε στην δολοφονία του 34χρονου Αλβανού

Newsroom
20/02/2023 13:30
 
 
 

 

Μια γυναίκα και η παρενόχληση που φέρεται να έκανε σε βάρος της ο 34χρονος Αλβανός βρίσκονται πίσω από την άγρια δολοφονία με δράστη έναν 33χρονο Έλληνα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (20/2) στη Μύκονο.

Κατά πληροφορίες ο 33χρονος δικαιολόγησε την πράξη του να πάρει μια κυνηγετική καραμπίνα και να πυροβολήσει τον 34χρονο λέγοντας ότι νωρίτερα είχε ενοχλήσει μια γυναίκα που ήταν στην παρέα του.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στις 6 τα ξημερώματα της Δευτέρας σε μπαρ που λειτουργούσε ως after στην περιοχή Σκυλάμπελα στη Μύκονο.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες πριν την δολοφονία είχε προηγηθεί καβγάς που είχαν ο θύτης, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης ξενοδοχείου και σύμφωνα με πληροφορίες συγγενής εκλεγμένης στο δήμο Μυκόνου, και θύμα για μια γυναίκα.

Μετά τον καβγά, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο 33χρονος έφυγε από το μπαρ για να επιστρέψει λίγο αργότερα έχοντας στα χέρια του μια κυνηγετική καραμπίνα με την οποία πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 34χρονο.

Όταν συνελήφθη ο 33χρονος ήταν σε άσχημη κατάσταση και ήταν εμφανώς υπό την επήρεια αλκοόλ.

Κατά πληροφορίες η υπερασπιστική γραμμή του 33χρονου θα είναι η μέθη και η περιστασιακή χρήση ναρκωτικών.

Σημειώνεται, τέλος, ότι ο Αλβανός ζούσε για χρόνια στη Μύκονο και είχε αγοράσει βίλα σε ένα από τα καλύτερα σημεία του «νησιού των ανέμων».

 

Πηγή: protothema.gr

(Visited 5.496 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*