Νότιο Αιγαίο: Στοχευμένες αστυνομικές δράσεις από 13 έως 19 Μαρτίου 2023

peripoliko nixta 1
Newsroom
21/03/2023 13:31
 
 
 

 

Η πρόληψη και καταπολέμηση της μικροεγκληματικότητας, καθώς και η αντιμετώπιση προβλημάτων που συναρτώνται με τις τοπικές συνθήκες ήταν ο στόχος των στοχευμένων δράσεων που πραγματοποιήθηκαν στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου το χρονικό διάστημα από 13 έως 19 Μαρτίου 2023.

Οι δράσεις αυτές οργανώθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Κυκλάδων και Δωδεκανήσου και υλοποιήθηκαν από κλιμάκια ελέγχων που συγκροτήθηκαν με συμμετοχή αστυνομικών από τις κατά τόπους Αστυνομικές Υπηρεσίες, με τα απαραίτητα μέσα και εξοπλισμό.

Ειδικότερα ως προς τα αποτελέσματα:
-Ελέγχθηκαν 748 άτομα, 500 οχήματα και 32 καταστήματα.
-Συνελήφθησαν 2 άτομα για παραβάσεις του Γ.Ο.Κ., 2 για ναρκωτικά και 1 για παράβαση του Κ.Ο.Κ..
-Βεβαιώθηκαν 176 παραβάσεις, από τις οποίες 159 του Κ.Ο.Κ..

Παρόμοιες επιχειρησιακές δράσεις, που έχουν ως κύρια χαρακτηριστικά την αυξημένη αστυνομική παρουσία και τη διενέργεια στοχευμένων ελέγχων, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση. Σημειώνεται δε ότι, η Ελληνική Αστυνομία αποδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στα θέματα οδικής ασφάλειας καθώς και την εφαρμογή της αντικαπνιστικής νομοθεσίας.

(Visited 31 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.