Νότιο Αιγαίο: Βεβαίωση 162 παραβάσεων από 20 έως 26 Μαρτίου 2023

Newsroom
27/03/2023 12:45
 
 
 

 

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου, το χρονικό διάστημα από 20 έως 26 Μαρτίου 2023 πραγματοποιήθηκαν στοχευμένες δράσεις στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου με αντικείμενο την πρόληψη και καταστολή της μικροεγκληματικότητας.

Ειδικότερα ως προς τα αποτελέσματα:
-Ελέγχθηκαν 910 άτομα, 631 οχήματα και 56 καταστήματα.
-Συνελήφθη 1 άτομο για παράβαση σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
-Βεβαιώθηκαν 162 παραβάσεις, από τις οποίες 153 του Κ.Ο.Κ. και 4 για την αντικαπνιστική νομοθεσία.

Οι δράσεις οργανώθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Κυκλάδων και Δωδεκανήσου και υλοποιήθηκαν από κλιμάκια ελέγχων που συγκροτήθηκαν με συμμετοχή αστυνομικών από τις κατά τόπους Αστυνομικές Υπηρεσίες, με τα απαραίτητα μέσα και εξοπλισμό.

Παρόμοιες επιχειρησιακές δράσεις που έχουν ως κύρια χαρακτηριστικά την αυξημένη αστυνομική παρουσία και τη διενέργεια στοχευμένων ελέγχων, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση. Σημειώνεται δε ότι, η Ελληνική Αστυνομία αποδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στα θέματα οδικής ασφάλειας καθώς και την εφαρμογή της αντικαπνιστικής νομοθεσίας.

(Visited 41 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.