Μύκονος: Συνεχίζονται οι συλλήψεις για αυθαίρετη δόμηση

Newsroom
11/05/2023 13:25
 
 
 

 

Συνελήφθησαν χθες Τετάρτη 10 Μαΐου 2023 σε Ρόδο και Μύκονο συνολικά πέντε άτομα για παράνομες οικοδομικές εργασίες και αυθαίρετες κατασκευές, κατά περίπτωση.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων αστυνομικών ελέγχων που διενεργούνται για την καταπολέμηση της αυθαίρετης δόμησης στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου και τη διερεύνηση συναφών καταγγελιών.

Ειδικότερα:
Στη Μύκονο, χθες το μεσημέρι συνελήφθησαν ημεδαπός και τρεις αλλοδαποί γιατί πραγματοποιούσαν εργασίες σε κτίσμα (οικοδομή) για το οποίο βρίσκεται σε ισχύ απόφαση διακοπής οικοδομικών εργασιών. Τα μηχανήματα και τα εργαλεία που χρησιμοποιούσαν στις οικοδομικές εργασίες κατασχέθηκαν.

Στη Ρόδο, χθες το πρωί συνελήφθη ημεδαπός γιατί λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος το οποίο, καθ’ υπέρβαση της άδειας του, καταλάμβανε παράνομα τμήμα ζώνης αιγιαλού με εγκατάσταση διαφόρων κατασκευών και ανάπτυξη ομπρελοκαθισμάτων.

Για τις διαπιστωθείσες παραβάσεις ενημερώθηκαν οι συναρμόδιες Υπηρεσίες.

Οι συλληφθέντες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές ποινικές δικογραφίες, οδηγούνται στις κατά τόπο αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

(Visited 206 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*