Αστυνομικό δελτίο: Συλλήψεις σε Μύκονο, Μήλο και Σαντορίνη

Newsroom
15/05/2023 15:00
 
 
 

 

Στη σύλληψη επτά ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές Μυκόνου, Μήλου και Σαντορίνης.

Ειδικότερα:

Σύλληψη (3) ημεδαπών για παραβάσεις σε καταστήματα στη Μύκονο

Το Σάββατο 13 και Κυριακή 14 Μαΐου συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, τρεις ημεδαποί ηλικίας 34, 35 και 55 ετών οι οποίοι λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική, κατά περίπτωση, πέραν του ωραρίου και πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου. Κατασχέθηκαν τρεις συσκευές ενίσχυσης ήχου.

Σύλληψη αλλοδαπού για ναρκωτικά στη Μύκονο

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 14 Μαΐου συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 29χρονος αλλοδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν υπολείμματα κοκαΐνης και -70- γραμμ. ουσίας άγνωστης χημικής σύνθεσης.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Μήλο

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 14 Μαΐου συνελήφθη στη Μήλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου, 44χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη (2) αλλοδαπών για πλαστογραφία στη Θήρα

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 14 Μαΐου συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, δύο αλλοδαποί ηλικίας 17 και 26 ετών οι οποίοι κάνοντας χρήση, κατά περίπτωση, πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.

(Visited 92 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*