Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Ρόδο, Κω και Μύκονο – Κατασχέθηκαν περίπου 8 κιλά κάνναβη

Newsroom
25/05/2023 12:26
 
 
 

 

Ένας αλλοδαπός και δύο ημεδαποί συνελήφθησαν σήμερα Πέμπτη 25 Μαΐου και χθες Τετάρτη 24 Μαΐου σε Ρόδο, Κω και Μύκονο από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω και αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, αντίστοιχα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών επιχειρησιακών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, σήμερα το πρωί εντοπίστηκε ο 34χρονος αλλοδαπός κατά την άφιξη στο νησί με πλοίο της γραμμής Πειραιάς – Ρόδος και σε έλεγχο που του έγινε, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε μέσα σε βαλίτσα κάνναβη, συνολικού βάρους 7 κιλών και 252 γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.

Όσον αφορά στη σύλληψη του ημεδαπού στην Κω, χθες το πρωί στο πλαίσιο διερεύνησης στοιχείων υπόθεσης ναρκωτικών, πραγματοποιήθηκε στοχευμένη έρευνα με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσής ναρκωτικών “IBRONGKO”, κατά την οποία διαπιστώθηκε ότι ο δράστης είχε κρύψει στο σπίτι του και σε αποθηκευτικό χώρο ακατέργαστη κάνναβη βάρους 1 κιλού και 54 γραμμαρίων, καθώς και κατεργασμένη κάνναβη βάρους 1,4 γραμμαρίων

Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω, του ασκήθηκε ποινική δίωξη και παραπέμφθηκε σε κύρια ανάκριση.

Η εξιχνίαση της συγκεκριμένης υπόθεσης εντάσσεται στις ειδικές επιχειρησιακές δράσεις των αστυνομικών Υπηρεσιών του Νοτίου Αιγαίου για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών.

Τέλος, χθες συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου 22χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

(Visited 138 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*