Νότιο Αιγαίο: Στοχευμένες αστυνομικές δράσεις από 29 Μαΐου έως 4 Ιουνίου 2023

Newsroom
06/06/2023 18:01
 
 
 

 

Η διενέργεια ελέγχων για την πρόληψη – καταπολέμηση της μικροεγκληματικότητας ήταν ο στόχος των στοχευμένων αστυνομικών δράσεων στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου που πραγματοποιήθηκαν από τις 29 Μαΐου έως τις 4 Ιουνίου 2023.

Οι δράσεις αφορούσαν στην αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών που συναρτώνται με τις τοπικές συνθήκες, στην ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, στη λειτουργία καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και στην οδική ασφάλεια. Οργανώθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Κυκλάδων και Δωδεκανήσου και υλοποιήθηκαν από κλιμάκια ελέγχων που συγκροτήθηκαν με συμμετοχή αστυνομικών από τις κατά τόπους Αστυνομικές Υπηρεσίες, με τα απαραίτητα μέσα και εξοπλισμό.

Ειδικότερα ως προς τα αποτελέσματα:
-Ελέγχθηκαν 996 άτομα, 748 οχήματα και 21 καταστήματα.
-Συνελήφθησαν 4 άτομα.
-Βεβαιώθηκαν 486 παραβάσεις, από τις οποίες 485 του Κ.Ο.Κ.

Παρόμοιες επιχειρησιακές δράσεις, που έχουν ως κύρια χαρακτηριστικά την αυξημένη αστυνομική παρουσία και τη διενέργεια στοχευμένων ελέγχων, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση. Σημειώνεται δε ότι, η Ελληνική Αστυνομία αποδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στα θέματα οδικής ασφάλειας, καθώς και στην εφαρμογή της αντικαπνιστικής νομοθεσίας.

(Visited 82 times, 1 visits today)

One Comment

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*