Επτά συλλήψεις το Σαββατοκύριακο σε Σαντορίνη, Πάρο, Μύκονο και Σύρο

Newsroom
26/06/2023 13:15
 
 
 

 

Πέντε ημεδαπούς και δύο αλλοδαπούς συνέλαβαν οι αστυνομικοί σε Σαντορίνη, Πάρο, Μύκονο και Σύρο κατά το χρονικό διάστημα από τις πρώτες πρωινές ώρες της 24ης Ιουνίου έως και το βράδυ της 25ης Ιουνίου.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για πλαστογραφία, παράνομη εγκατάσταση (κατασκήνωση), κλοπή, παράνομη κατάληψη τμήμα ζώνης αιγιαλού-παραλίας και αναπαραγωγή μουσικής πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Αναλυτικότερα:

*Τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 24 Ιουνίου 2023 συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας 47χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Ισπανία.

*Το απόγευμα του Σαββάτου 24 Ιουνίου 2023 συνελήφθησαν στην Πάρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου δύο ημεδαποί ηλικίας 34 και 55 ετών, οι οποίοι είχαν εγκατασταθεί – κατασκηνώσει σε δημόσιο χώρο χωρίς να διασφαλίζονται οι προϋποθέσεις υγιεινής.

*Το βράδυ του Σαββάτου 24 Ιουνίου 2023 συνελήφθη στην Πάρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Νάουσας 48χρονος αλλοδαπός, ο οποίος αφαίρεσε πορτοφόλι ημεδαπής που περιείχε χρήματα – τραπεζικές κάρτες και προέβη σε οικονομικές συναλλαγές.

*Το απόγευμα της Κυριακής 25 Ιουνίου 2023 συνελήφθησαν στη Μύκονο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου δύο ημεδαποί ηλικίας 56 και 63 ετών, γιατί λειτουργούσαν, κατά περίπτωση, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος τα οποία καταλάμβαναν παράνομα τμήμα ζώνης αιγιαλού-παραλίας έχοντας εγκαταστήσει αυθαίρετες ξύλινες κατασκευές και αναπτύξει ομπρέλες και ξαπλώστρες.

*Το βράδυ της Κυριακής 25 Ιουνίου 2023 συνελήφθη στη Σύρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύρου – Ερμούπολης 30χρονος ημεδαπός, ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου. Κατασχέθηκε μία συσκευή ενίσχυσης ήχου.

(φωτό αρχείου)

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 179 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*