Εννιά συλλήψεις σε Νάξο, Τήνο, Σύρο, Μύκονο και Σαντορίνη

Newsroom
28/06/2023 16:02
 
 
 

 

Πέντε αλλοδαπούς και τέσσερις ημεδαπούς συνέλαβαν οι αστυνομικοί σε Νάξο, Τήνο, Σύρο, Μύκονο και Σαντορίνη χθες Τρίτη 27 Ιουνίου και σήμερα Τετάρτη 28 Ιουνίου.

Οι τέσσερις αλλοδαποί διέμεναν παράνομα στη χώρα, ο πέμπτος συνελήφθη για παραβάσεις σε κατάστημα, ενώ οι ημεδαποί κατηγορούνται για ρύπανση – υποβάθμιση περιβάλλοντος και παράνομη εγκατάσταση (κατασκήνωση).

Πιο αναλυτικά:
*Το μεσημέρι της Τρίτης 27 Ιουνίου 2023 συνελήφθη στη Νάξο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων 34χρονος αλλοδαπός, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

*Το μεσημέρι της Τρίτης 27 Ιουνίου 2023 συνελήφθη στην Τήνο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου 52χρονη ημεδαπή, η οποία προέβαινε σε παράνομη απόθεση λυμάτων σε δημόσια οδό και σε χώρο αιγιαλού, υποβαθμίζοντας το περιβάλλον.

*Το μεσημέρι της Τρίτης 27 Ιουνίου 2023 συνελήφθη στη Σύρο από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου – Ερμούπολης 20χρονος αλλοδαπός, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

*Το απόγευμα της Τρίτης 27 Ιουνίου 2023 συνελήφθησαν στη Σύρο από αστυνομικούς
του Αστυνομικού Τμήματος Σύρου-Ερμούπολης τρεις ημεδαποί (ηλικίας 20, 25 και 56 ετών), οι οποίοι είχαν εγκατασταθεί – κατασκηνώσει σε δημόσιο χώρο χωρίς να διασφαλίζονται οι προϋποθέσεις υγιεινής.

*Το απόγευμα της Τρίτης 27 Ιουνίου 2023 συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου 30χρονος αλλοδαπός γιατί λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, το οποίο καταλάμβανε παράνομα τμήμα ζώνης αιγιαλού-παραλίας έχοντας εγκαταστήσει αυθαίρετες ξύλινες κατασκευές και αναπτύξει ομπρέλες – ξαπλώστρες.

*Το πρωί της Τετάρτης 28 Ιουνίου 2023 συνελήφθη στη Σαντορίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας 36χρονη αλλοδαπή, η οποία διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος της κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

*Το πρωί της Τετάρτης 28 Ιουνίου 2023 συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου 24χρονος αλλοδαπός, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 429 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*