Ίος: Η ιατροδικαστική εξέταση θα δώσει τις απαντήσεις για τον θάνατο του νεαρού από την Ιρλανδία

Newsroom
03/07/2023 17:57
 
 
 

 

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του νεαρού Ιρλανδού Μαξ Γουόλ, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε βραχώδη περιοχή της Ίου, αναμένεται να «ρίξει» η ιατροδικαστική εξέταση που παραγγέλθηκε από τις αστυνομικές αρχές.

Αυτό αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες του naxostimes.gr για το περιστατικό που έμελλε να σημαδέψει για πάντα τις διακοπές ενός γκρουπ νεαρών συμμαθητών από το κολλέγιο Σεντ Μάικλ της Ιρλανδίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εκτιμάται ότι ο άτυχος νεαρός είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης, γεγονός που τον έκανε να χάσει τον προσανατολισμό του, γυρίζοντας πίσω στο κατάλυμα του. «Αντί να ακολουθήσει τα σοκάκια, μπήκε σε ένα μονοπάτι. Τα στοιχεία που έχουμε μέχρι τώρα, δείχνουν πτώση. Βρέθηκε σε χωράφι, αλλά ήταν βραχώδης η περιοχή στην οποία κατέπεσε, στον δρόμο από τη Χώρα προς το λιμάνι. Έπεσε πάνω σε βράχια και τραυματίστηκε θανάσιμα» επισημαίνουν επίσημες πηγές και προσθέτουν ότι η έρευνα του ιατροδικαστή στον Πειραιά (όπου θα μεταφερθεί η σορός) είναι αυτή που θα δώσει όλες τις απαντήσεις.

Αμέσως μετά τη δήλωση εξαφάνισης που έγινε στο Αστυνομικό Τμήμα Ιητών το βράδυ της 1ης Ιουλίου, οι τοπικές αστυνομικές αρχές κινητοποιήθηκαν άμεσα με όλες τις δυνάμεις και τα μέσα που διαθέτουν και ξεκίνησαν την έρευνα, ωστόσο εντόπισαν τον Μαξ Γουόλ νεκρό το πρωί της επόμενης μέρας Κυριακής 2 Ιουλίου.

Όσον αφορά στον δεύτερο Ιρλανδό από το ίδιο γκρουπ, τον Άντριου Ο΄Ντόνελ, ο οποίος υπέστη ανακοπή, μέχρι στιγμής η έρευνα δεν έχει ολοκληρωθεί και ως εκ τούτου, επίσημα τουλάχιστον, δεν αποδεικνύεται αν σχετίζονται τα δύο περιστατικά (όπως έχει αναπαραχθεί σε ΜΜΕ) και αυτό ενδέχεται να διευκρινιστεί από τις προανακριτικές καταθέσεις.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του naxostimes, ο Άντριου έχασε τις αισθήσεις του στο λιμάνι (όπου είχε πάει εκεί για να αναχωρήσει από την Ίο νωρίτερα από το υπόλοιπο γκρουπ), έπεσε κάτω και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας του νησιού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 158 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*