12 συλλήψεις το Σαββατοκύριακο σε Μύκονο, Σαντορίνη και Νάξο

Newsroom
10/07/2023 14:45
 
 
 

 

Στη σύλληψη 12 ατόμων και πιο συγκεκριμένα επτά αλλοδαπών και πέντε ημεδαπών προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές σε Μύκονο, Σαντορίνη και Νάξο για πλαστογραφία, κατοχή ναρκωτικών, παραβάσεις σε καταστήματα και ηχορύπανση.

Αναλυτικά:
*Το Σάββατο 8 Ιουλίου συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Μυκόνου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου τέσσερις αλλοδαποί (ηλικίας 22, 29, 31 και 32 ετών), οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις εξωτερικού. Το πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

*Το Σάββατο 8 Ιουλίου 2023 το βράδυ συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου 20χρονος ημεδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης.

*Την Κυριακή 9 Ιουλίου 2023 συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας τρεις αλλοδαποί (ηλικίας 32, 37 και 47 ετών), οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις εξωτερικού. Το πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

*Το Σάββατο 8 Ιουλίου και την Κυριακή 9 Ιουλίου Κ (νυχτερινές ώρες) συνελήφθησαν στη Μύκονο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου τρεις ημεδαποί (ηλικίας 42, 45 και 46 ετών), οι οποίοι λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου και πέραν του προβλεπόμενου ωραρίου, κατά περίπτωση.

*Την Κυριακή 9 Ιουλίου (πρώτες πρωινές ώρες) συνελήφθη στη Νάξο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων 39χρονος ημεδαπός, ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 760 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*