Εννέα συλλήψεις σε Μήλο και Μύκονο μέσα σε δυο μέρες

Newsroom
17/07/2023 19:01
 
 
 

 

Τέσσερις αλλοδαποί και πέντε ημεδαποί συνελήφθησαν το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Ιουλίου σε Μήλο και Μύκονο με τις κατηγορίες της οπλοκατοχής, των παραβάσεων σε καταστήματα, της κλοπής και της κατοχής ναρκωτικών, καθώς και της πλαστογραφίας.

Πιο συγκεκριμένα:
*Τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 15 Ιουλίου 2023 συνελήφθη στη Μήλο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου 45χρονος αλλοδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μαχαίρι με λάμα 10 εκατοστά.

*Το Σάββατο 15 Ιουλίου 2023 και την Κυριακή 16 Ιουλίου 2023 συνελήφθησαν στη Μύκονο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου τρεις ημεδαποί (ηλικίας 25, 46 και 52 ετών) γιατί – στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων – διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στα οποία διαπιστώθηκε ηχορύπανση από μουσική και εγκατάσταση παράνομων κατασκευών, κατά περίπτωση.

*Το απόγευμα του Σαββάτου 15 Ιουλίου 2023 συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου 50χρονος αλλοδαπός, ο οποίος αφαίρεσε από τσάντα με προσωπικά αντικείμενα και χρήματα από πελάτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος. Επίσης, βρέθηκε μέρος των αναιρεθέντων, καθώς 1,6 γραμμ. κοκαΐνης.

*Τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 15 Ιουλίου 2023 συνελήφθησαν στη Μήλο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου δύο ημεδαποί (ηλικίας 24 και 29 ετών) γιατί λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στα οποία διαπιστώθηκε αναπαραγωγή μουσικής πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

*Την Κυριακή 16 Ιουλίου 2023 συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Μυκόνου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου δύο αλλοδαποί (ηλικίας 18 και 34 ετών), οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις εξωτερικού. Το πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 90 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*