Νότιο Αιγαίο: Περισσότερες από 2.000 συλλήψεις το διάστημα από 10 έως 16 Ιουλίου 2023

Newsroom
17/07/2023 19:22
 
 
 

 

Ξεπέρασαν τις 2.000 οι συλλήψεις κατά τη διάρκεια των στοχευμένων αστυνομικών δράσεων στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου το χρονικό διάστημα από 10 έως 16 Ιουλίου 2023.

Στόχος των δράσεων ήταν η διενέργεια ελέγχων για την πρόληψη και την καταπολέμηση της μικροεγκληματικότητας, η αντιμετώπιση προβλημάτων και παραβατικών συμπεριφορών που συναρτώνται με τις τοπικές συνθήκες και η ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, σε σχέση με τη λειτουργία καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και την οδική ασφάλεια.

Οι δράσεις οργανώθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Κυκλάδων και Δωδεκανήσου και υλοποιήθηκαν από κλιμάκια ελέγχων που συγκροτήθηκαν με συμμετοχή αστυνομικών από τις κατά τόπους Αστυνομικές Υπηρεσίες, με τα απαραίτητα μέσα και εξοπλισμό.

Ειδικότερα ως προς τα αποτελέσματα:
-Ελέγχθηκαν 2.342 άτομα, 1.629 οχήματα και 83 καταστήματα.
-Συνελήφθησαν 22 άτομα.
-Βεβαιώθηκαν 681 παραβάσεις εκ των οποίων 658 του Κ.Ο.Κ.

Παρόμοιες επιχειρησιακές δράσεις που έχουν ως κύρια χαρακτηριστικά την αυξημένη αστυνομική παρουσία και τη διενέργεια στοχευμένων ελέγχων, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.

Σημειώνεται δε ότι, η Ελληνική Αστυνομία αποδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στα θέματα οδικής ασφάλειας καθώς και την εφαρμογή της αντικαπνιστικής νομοθεσίας.

(φωτό αρχείου)

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 67 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*