Αστυνομικό δελτίο: 14 συλλήψεις σε Μύκονο, Πάρο, Μήλο και Σαντορίνη

Newsroom
27/07/2023 14:11
 
 
 

 

Στη σύλληψη δεκατεσσάρων ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές Μυκόνου, Πάρου, Μήλου και Σαντορίνης.

Ειδικότερα:

Σύλληψη αλλοδαπού για παραβάσεις Κ.Ο.Κ. και απείθεια στη Μύκονο

Την 26-07-2023 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 31χρονος αλλοδαπός γιατί οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο χωρίς άδεια ικανότητας και αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο μέθης.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στην Πάρο

Την 26-07-2023 το μεσημέρι συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 26χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη (2) ημεδαπών για παραβάσεις σε επιχειρήσεις στη Μήλο

Την 26-07-2023 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Μήλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου, δύο ημεδαποί ηλικίας 45 και 52 ετών, γιατί λειτουργούσαν επιχειρήσεις-καταστήματα τα οποία καταλάμβαναν παράνομα τμήμα ζώνης αιγιαλού-παραλίας έχοντας εγκαταστήσει αυθαίρετες ξύλινες
κατασκευές και αναπτύξει ομπρέλες – ξαπλώστρες, κατά περίπτωση.

Σύλληψη (2) ημεδαπών για παραβάσεις σε καταστήματα στη Μύκονο

Συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου:

α) Την 26-07-2023 το απόγευμα, 25χρονος ημεδαπός γιατί λειτουργούσε παράνομα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος το οποίο καταλάμβανε τμήμα ζώνης αιγιαλού-παραλίας έχοντας εγκαταστήσει αυθαίρετες ξύλινες κατασκευές και αναπτύξει ομπρέλες – ξαπλώστρες, αναπαράγοντας παράλληλα μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου,
β) Την 26-07-2023 το βράδυ, 38χρονος ημεδαπός, γιατί λειτουργούσε παράνομα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.
Κατασχέθηκε συσκευή ενίσχυσης ήχου.

Σύλληψη (5) αλλοδαπών για πλαστογραφία στη Θήρα

Την 26-07-2023 συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, πέντε αλλοδαποί ηλικίας από 21 έως 56 ετών, οι οποίοι κάνοντας χρήση, κατά περίπτωση, πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό την Ιταλία και τη Γερμανία.

Σύλληψη (3) αλλοδαπών για ναρκωτικά και βία κατά υπαλλήλων στη Μύκονο

Συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου:

α) Την 26-07-2023 πρώτες πρωινές ώρες, 39χρονος αλλοδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης. Επιπλέον, ο δράστης επιτέθηκε στους αστυνομικούς προκειμένου να ματαιώσει την σύλληψη του.
β) Την 26-07-2023 το πρωί, 29χρονος αλλοδαπός γιατί έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην κατοικία του βρέθηκαν -1,7- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης.
γ) Την 27-07-2023 πρώτες πρωινές ώρες, 25χρονος αλλοδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν -3,9- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης. Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 106 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*