Έξι συλλήψεις στη Μύκονο και εξιχνίαση απάτης στη Μήλο

Newsroom
12/08/2023 14:53
 
 
 

 

Τέσσερις ημεδαπούς και δύο αλλοδαπούς συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου χθες Παρασκευή 11 Αυγούστου για παράνομες οικοδομικές εργασίες και παραβάσεις σε καταστήματα, ενώ οι αστυνομικοί στη Μήλο κατάφεραν να εξιχνιάσουν υπόθεση απάτης.

Ειδικότερα, χθες το πρωί συνελήφθησαν στη Μύκονο δύο ημεδαποί (ηλικίας 56 και 65 ετών), καθώς και δύο αλλοδαποί (ηλικίας 48 και 57 ετών), οι οποίοι προέβαιναν σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Επίσης χθες στη Μύκονο συνελήφθησαν:
α) 25χρονος ημεδαπός γιατί λειτουργούσε παράνομα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος το οποίο όπως διαπιστώθηκε καταλάμβανε τμήμα ζώνης αιγιαλού-παραλίας με εγκατάσταση αυθαίρετων ξύλινων κατασκευών και ανάπτυξη ομπρελοκαθισμάτων,
β) 38χρονος ημεδαπός γιατί λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος το οποίο όπως διαπιστώθηκε καταλάμβανε τμήμα ζώνης αιγιαλού-παραλίας με εγκατάσταση αυθαίρετων ξύλινων κατασκευών, αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου. Κατασχέθηκαν 4 συσκευές ενίσχυσης και επεξεργασίας ήχου.

Τέλος, χθες 11 Αυγούστου στη Μήλο εξιχνιάστηκε από το οικείο Αστυνομικό Τμήμα υπόθεση απάτης με το πρόσχημα της επιστροφής φόρου σε επιχείρηση και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών (ηλικίας 26 και 32 ετών). Επισημαίνεται στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί σε ανάλογες περιπτώσεις και να προβαίνουν σε επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς και υπηρεσίες πριν την οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 82 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*