Δεκατρείς συλλήψεις σε Πάρο, Μύκονο και Σαντορίνη το διήμερο 14-15 Αυγούστου

Newsroom
16/08/2023 18:06
 
 
 

 

Τέσσερις ημεδαπούς και εννέα αλλοδαπούς συνέλαβαν τη Δευτέρα 14 Αυγούστου και ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο οι αστυνομικοί σε Πάρο, Μύκονο και Σαντορίνη για μεταφορικό έργο, πλαστογραφία και παραβάσεις σε καταστήματα.

Πιο συγκεκριμένα:
*Τη Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023 συνελήφθησαν στην Πάρο από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) δύο ημεδαποί (ηλικίας 31 και 40 ετών), διότι στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν με Ε.Δ.Χ. αυτοκίνητα επιβάτες και εισέπραξαν κόμιστρο μεγαλύτερο από το προβλεπόμενο, κατά περίπτωση.

*Το απόγευμα της Δευτέρας 14 Αυγούστου 2023 συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Μυκόνου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου τρεις αλλοδαποί (ηλικίας 25, 25 και 31 ετών), οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ιταλία. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

*Τη Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023 και την Τρίτη 15 Αυγούστου 2023 συνελήφθησαν στη Μύκονο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου δύο ημεδαποί (ηλικίας 25 και 38 ετών), καθώς και 35χρονος αλλοδαπός, οι οποίοι λειτουργούσαν, κατά περίπτωση, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου. Κατασχέθηκαν τέσσερις συσκευές ήχου.

*Την Τρίτη 15 Αυγούστου 2023 συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας πέντε αλλοδαποί (ηλικίας από 19 έως 36 ετών), οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό την Ιταλία. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

(φωτό αρχείου)

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 161 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*