Πέντε συλλήψεις σε Σαντορίνη, Μύκονο και Κύθνο

Newsroom
26/08/2023 13:59
 
 
 

 

Τρεις ημεδαπούς και δύο αλλοδαπούς συνέλαβαν οι αστυνομικοί σε Σαντορίνη, Μύκονο και Κύθνο για πλαστογραφία, παράνομες οικοδομικές εργασίες και παραβάσεις σε καταστήματα.

Πιο αναλυτικά:
Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία στη Σαντορίνη
Την Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023 το πρωί συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας 33χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Ισπανία. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού για παράνομες οικοδομικές εργασίες στη Σαντορίνη
Την Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023 το απόγευμα συνελήφθη στη Σαντορίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας 41χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προέβαινε σε παράνομες οικοδομικές εργασίες. Επιπλέον, ο δράστης διέμενε παράνομα στη χώρα μας.

Σύλληψη 2 ημεδαπών για παραβάσεις σε καταστήματα στη Μύκονο
Συνελήφθησαν στη Μύκονο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου:
α) Την Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023 το απόγευμα 25χρονη ημεδαπή γιατί λειτουργούσε παράνομα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, το οποίο όπως διαπιστώθηκε καταλάμβανε τμήμα ζώνης αιγιαλού-παραλίας με εγκατάσταση αυθαίρετων ξύλινων κατασκευών και ανάπτυξη ομπρελοκαθισμάτων,

β) Το Σάββατο 26 Αυγούστου 2023, πρώτες πρωινές ώρες, 26χρονος ημεδαπός, ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πέραν του ωραρίου και πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε κατάστημα στην Κύθνο
Το Σάββατο 26 Αυγούστου 2023, πρώτες πρωινές ώρες, συνελήφθη στην Κύθνο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κύθνου 30χρονος ημεδαπός, ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου. Κατασχέθηκε μία συσκευή ήχου.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 1.713 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*