Νάξος: Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό δύο νεαρών που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα (φώτος)

Newsroom
05/09/2023 02:25
 
 
 

 

Τροχαίο ατύχημα συνέβη το βράδυ της Δευτέρας και συγκεκριμένα στις 22:45 στην οδό Παπαβασιλείου στο ύψος του Γενικού Λυκείου Νάξου «Μανώλης Γλέζος» όταν συγκρούστηκαν ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο με μοτοσυκλέτα με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του συνεπιβάτη της μοτοσικλέτας και τον τραυματισμό του οδηγού της.

Ειδικότερα, και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του naxostimes.gr, το ΙΧ κατέβαινε από το στενό απέναντι από το ΓΕΛ Νάξου «Μανώλης Γλέζος» προς τον κεντρικό (Παπαβασιλείου) την ίδια ώρα που διέρχονταν επί του κεντρικού δρόμου η μοτοσικλέτα με τους δύο νεαρούς επιβάτες (18 και 19 ετών).

ΙΧ και μοτοσικλέτα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των δύο νεαρών, με τον συνεπιβάτη της μοτοσυκλέτας πιο σοβαρά, με τραύματα στο κεφάλι αφού χτύπησε στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου.

Και οι δύο νεαροί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Νάξου ενώ όπως αναφέρουν πληροφορίες έχει κληθεί το ΕΚΑΒ για αεροδιακομιδή του νεαρού συνεπιβάτη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη, ενώ το Αστυνομικό τμήμα Νάξου διερευνά περεταίρω την υπόθεση και τα ακριβή αίτια του τροχαίου.

Να σημειωθεί ότι και οι τρεις εμπλεκόμενοι στο ατύχημα είναι ημεδαποί.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 5.326 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*