Αστυνομικό δελτίο: Έξι συλλήψεις σε Σαντορίνη, Μύκονο και Νάξο

Newsroom
11/09/2023 19:15
 
 
 

 

Τρεις αλλοδαπούς και τρεις ημεδαπούς συνέλαβαν οι αστυνομικοί σε Σαντορίνη, Μύκονο και Νάξο για πλαστογραφία, παραβάσεις σε επιχειρήσεις και κακομεταχείριση ζώου.

Πιο συγκεκριμένα:
*Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023 το πρωί συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας τρεις αλλοδαποί, οι οποίοι – κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων – επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό την Ιταλία, την Ισπανία και το Βέλγιο. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

*Την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023 συνελήφθησαν στη Μύκονο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου:
α) 40χρονος ημεδαπός γιατί λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο οποίο αναπαραγόταν μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου,
β) 33χρονος ημεδαπός γιατί λειτουργούσε επιχείρηση οι οποία καταλάμβανε παράνομα τμήμα αιγιαλού-παραλίας όπου διαπιστώθηκε ανάπτυξη ομπρελοκαθισμάτων.

*Την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023 το μεσημέρι συνελήφθη στη Νάξο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου, 55χρονος ημεδαπός ο οποίος διατηρούσε ζώο συντροφιάς μη τηρώντας τους κανόνες ευζωίας.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 458 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*