Αστυνομικό δελτίο: Έξι συλλήψεις σε Μύκονο, Πάρο και Νάξο

Newsroom
12/09/2023 15:34
 
 
 

 

Τέσσερις αλλοδαπούς και δύο ημεδαπούς συνέλαβαν χθες Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου και σήμερα Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου οι αστυνομικοί σε Μύκονο, Πάρο και Νάξο, με τις κατηγορίες της πλαστογραφίας, του πλανόδιου υπαίθριου εμπορίου, των παραβάσεων σε επιχειρήσεις και της παράνομης διαμονής στη χώρα.

Ειδικότερα:
*Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 το πρωί συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Μυκόνου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου 58χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κάνοντας χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό τη Γαλλία. Το πλαστό έγγραφο κατασχέθηκε.

*Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 το απόγευμα συνελήφθη στην Πάρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου 27χρονος ημεδαπός, ο οποίος ασκούσε πλανόδιο υπαίθριο εμπόριο βιομηχανικών προϊόντων. Κατασχέθηκαν 77 τεμάχια ειδών παραεμπορίου.

*Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 συνελήφθησαν στη Μύκονο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου:
α) 25χρονος ημεδαπός, γιατί λειτουργούσε ως υπεύθυνος κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος το οποίο καταλάμβανε τμήμα αιγιαλού-παραλίας με ανάπτυξη 32 σετ ομπρελοκαθισμάτων και 3 ξύλινων κατασκευών σε χώρο 500 τ.μ., τοποθετημένα σε απόσταση μικρότερη των 5 μέτρων από την ακτογραμμή, καθ’ υπέρβαση σχετικής αδείας,
β) 28χρονη αλλοδαπή, γιατί λειτουργούσε ως υπεύθυνη κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος το οποίο καταλάμβανε τμήμα αιγιαλού-παραλίας με ανάπτυξη 42 σετ ομπρελοκαθισμάτων σε χώρο 670 τ.μ. χωρίς άδεια.

*Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 το απόγευμα συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 40χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

*Την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου (πρώτες πρωινές ώρες) συνελήφθη στη Νάξο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων 40χρονος αλλοδαπός, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

(φωτό αρχείου)

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 396 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*