Αστυνομικό δελτίο: Επτά συλλήψεις σε Σαντορίνη, Μήλο και Μύκονο

Newsroom
14/09/2023 13:09
 
 
 

 

Πέντε αλλοδαποί και δυο ημεδαποί συνελήφθησαν χθες και προχθές σε Σαντορίνη, Μήλο και Μύκονο για πλαστογραφία, παραβάσεις σε καταστήματα και υπαίθριο εμπόριο.

Πιο αναλυτικά:
*Την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου και την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023 συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας τρεις αλλοδαποί (ηλικίας 20, 36 και 39 ετών), οι οποίοι κάνοντας χρήση, κατά περίπτωση, πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό τη Γαλλία και την Ιταλία. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

*Την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023 συνελήφθησαν στη Μήλο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου δύο ημεδαπές (ηλικίας 33 και 47 ετών), γιατί λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος τα οποία καταλάμβαναν παράνομα τμήματα αιγιαλού-παραλίας με εγκατάσταση αυθαίρετων ξύλινων κατασκευών και ανάπτυξη ομπρελοκαθισμάτων, κατά περίπτωση.

*Την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Μύκονο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου δύο αλλοδαποί (ηλικίας 51 και 53 ετών), οι οποίοι ασκούσαν πλανόδιο υπαίθριο εμπόριο. Κατασχέθηκαν συνολικά 193 τεμάχια ειδών παραεμπορίου (ένδυσης και αξεσουάρ).

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 220 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*